Meer sollicitaties via de website ontvangen

Meer sollicitaties met uw website

Meer sollicitaties met uw digitale recruiter.

In mijn vorige blog hebben we het gehad over hoe u een begin kunt maken met marketing in de flexbranche. Belangrijk hierin is om keuzes te maken waarop u gaat focussen. Focus levert meer en betere sollicitaties op. Maak een goede landingspagina die inspeelt op uw doelgroep. Uw eigen digitale recruiter die de werkzoekende laat solliciteren bij uw uitzendbureau.

Wat is een landingspagina?

Een landingspagina is een pagina die specifiek inspeelt op uw doelgroep. Noem het uw digitale recruiter die als eerste in contact komt met uw doelgroep. Betekent dit dat u elke keer een andere webpagina door uw webbouwer moet laten maken? Nee! Het maken ervan moet snel en eenvoudig gebeuren. U wilt hem immers snel kunnen veranderen, aanpassen of er één toevoegen zodat u regelmatig kleine tests kunt doen en ontdekken wat wel en niet werkt. Zo weet u de sollicitanten beter dan de concurrent te bereiken.

De voordelen van een landingspagina

– Zonder programmeerkennis te maken
– Simpele A/B test (voortdurend testen waardoor u constant kunt verbeteren)
– Eenvoudig meetbaar te maken
– Eenvoudig te integreren in andere bedrijfsapplicaties
– De bezoeker zit het verschil tussen uw website en de landingspagina niet

Apps voor het maken van landingspagina’s

Er zijn diverse apps die het maken van een landingspagina eenvoudig maken. Instapage is een welbekende die wij ook gebruiken. Probeer Instapage 14 dagen gratis uit en ontdekt direct het resultaat. U zult snel merken dat een landingspagina maken makkelijk en heel doeltreffend is.

Enthousiast geworden en wilt u direct invulling geven aan uw pagina zodat u hem zo snel mogelijk online kunt zetten? Wacht dan nog even. In mijn volgende blog leg ik u uit hoe het mogelijk is om uw landingspagina goed meetbaar te maken. Hierdoor kunt u meten wat wel en niet werkt en uw digitale recruiter steeds verder verbeteren zodat hij steeds succesvoller wordt.Meer sollicitaties met uw website