Online marketing in de flexbranche waar beginnen

Online marketing in de flexbranche. Waar te beginnen?

We weten het allemaal. U bent online, uw klanten zijn online en toekomstige sollicitanten voor uw uitzendbureau zijn online. Online zichtbaarheid is belangrijk voor de groei en het bestaan van uw uitzend- of recruitmentonderneming. Maar waar te beginnen?

Keuzes maken in online marketing

Niet elk bedrijf heeft een grote marketingafdeling of is al jaren met online marketing bezig. Online marketing vraagt om keuzes te maken en focus aanbrengen. Door de dingen die je doet goed te doen zal het resultaat uiteindelijk beter worden.

Het is verstandig om te beginnen met 1 of 2 zeer specifieke doelen die bijdragen aan de doelstelling van uw uitzendbureau. Zoals bijvoorbeeld: Het werven van timmerlieden in een straal van 10 km rondom Breda.

Speel met de website in op uw doelgroep

De website van uw uitzendbureau heeft een homepage en diverse pagina’s. Is er ook een pagina die bijdraagt aan de specifieke doelstelling die uw flexbureau heeft gesteld? Een pagina die zich letterlijk focust op het werven van timmerlieden in een straal van 10 km rondom Breda?

De meeste bezoekers komen namelijk op uw website terecht wanneer ze in Google gericht zoeken naar bijvoorbeeld vacature timmerman Breda. Speel daarop in met een pagina die deze zoekende mensen verleidt om bij uw uitzendbureau te solliciteren of om bij uw uitzendbureau die aanvraag uit te zetten.

Benieuwd hoe u een landingspagina met de juiste inhoud voor uw uitzendbureau maakt? Neem direct contact op of schrijf u aan de rechterkant in voor het ontvangen van tips. Binnenkort vertellen we u hier meer over in een volgende blog.