Smyler Portret: Fabio Braat

“Hoe ouderwets e-mailmarketing ook is, blijf het gewoon gebruiken”

Welke functie heb je binnen Smyler?

Als stagiair “junior online marketeer” ben ik verantwoordelijk voor het beheren en analyseren van betaalde SEA Facebook advertenties samen met mijn stagebegeleider Ruud Breedveld. Dit met de doelstelling om de juiste kandidaat te vinden, voor de laagst mogelijke kosten (CPA). Daarnaast spring ik bij waar nodig, hierbij moet je denken aan Photoshop gerelateerde zaken en het uitvoeren van branding gerelateerde werkzaamheden.

Wat heb je gedaan voordat je bij Smyler kwam?

Voordat ik het team van Smyler kwam versterken, heb ik geen relevante werkervaring opgedaan in de marketingbranche. Ik ben nu namelijk 1e jaars student Creative Marketing & Sales aan de Hogeschool Rotterdam. Deze opleiding volg ik met veel plezier. De combinatie Smyler en mijn studie is perfect; ik kan de opgedane kennis van school perfect in praktijk brengen bij Smyler.

Wil je iets vertellen over een recent afgerond project?

Op dit moment heb ik een aantal Facebook wervingscampagnes lopen, deze presteren boven verwachting en resulteren in goede sollicitaties. En dat met een minimaal marketingbudget. Binnen drie dagen ben ik klaargestoomd om mijn eigen campagnes te leiden. Ik vind het leuk om te zien dat kleine aanpassingen een groot verschil kan maken.

Heb je een marketingtip die je met ons wilt delen?

Hoe ouderwets e-mailmarketing ook is, blijf het gewoon gebruiken. Uit onderzoek blijkt het namelijk de meest effectieve methode van digitale marketingtechnieken te zijn en tevens ook het goedkoopst in vergelijking met andere technieken. Neem dus geen afscheid van de traditionele e-mailmarketing.

Smyler – Marketing waar je blij van wordt 🙂