Welkom bij Online Marketingbureau Smyler

Welkom bij Smyler

Even voorstellen. Smyler is de naam. De marketingorganisatie voor de flexbranche. En dus ook voor u! Smyler is uniek in haar soort. We zijn een specialist voor de flexbranche. Daarom noemen we ons ook flexmarketeers. We werken agile. We werken in de cloud, maar staan met twee benen op de grond.

Uw organisatie heeft veel flexkennis, een redelijke marketingkennis en een beetje technische kennis. Uw organisatie is bereid om te veranderen. En beseft dat we niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperken leven. Digitalisering, robotisering, globalisering, Artificial Intelligence. Heel interessant allemaal, maar u mist 1 ding: Hoe kan ik al die ontwikkelingen concreet maken en toepassen in mijn eigen organisatie? En daar stopt het. De adviseurs staan voortdurend aan de poort en vertellen u de meest geweldige verhalen, maar steeds mist u iets…

En dat is ook zo! U mist Smyler. Waarom? Er is nog geen adviseur geweest die flexkennis én marketingkennis én technische kennis had. En dat is het probleem. Daarom is er Smyler.

Smyler bestaat uit flexmarketeers: Flexspecialisten, Marketingspecialisten en Technisch Specialisten. De unieke mix die uw marketingorganisatie naar het volgende niveau kan helpen.

Smyler geeft inzicht: Voor €999 ontvangt u een rapport waardoor u direct weet hoe effectief uw content- en vacaturemarketing is.

Smyler verbetert: De nulmeting bevat maatwerk adviezen voor uw organisatie waarmee u met (veelal eenvoudige) handelingen uw organisatie naar een hoger niveau tilt.

Smyler stelt specialisten ter beschikking: U kunt Smyler ook inschakelen om de verbeteradviezen uit te voeren. DIt doen wij tegen scherpe tarieven.

Smyler automatiseert de marketing voor de flexbranche: Wanneer uw marketingorganisatie staat, kunt u de unieke Smyler Cloud-App gaan inzetten om uw marketingactiviteiten te automatiseren. Real-time inzicht en real-time verbeteringen. Dat is Smyler.

Aangenaam kennis te maken.
Smyler. Flexmarketeers.