Image

Website

Je website is het visitekaartje van je bedrijf. Behalve gebruiksgemak, zijn de websites van Smyler geoptimaliseerd voor Google, en door de heldere structuur worden hogere conversies gerealiseerd. Dit werkt mee om een hogere positie in de zoekresultaten te behalen en behouden. Doordat we werken met zelf gemaakte ontwerpen, kunnen we dit tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Jij kiest een ontwerp uit, wij maken een plan en zorgen ervoor dat je nieuwe website binnen korte tijd live staat. Uiteraard verzorgen we – indien gewenst – ook voor de hosting en krijg je inzicht in de statistieken (o.a. bezoekersaantallen, conversies en bezoekduur)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met het SEO-pakket van Smyler, weet je zeker dat je website altijd goed vindbaar is. Ook doen we een zoekwoordenonderzoek, zodat nieuwe en relevante zoektermen worden ingezet voor nóg meer bezoekers op je website. Uiteraard denken wij strategieën uit zodat jouw content, zoals blogs en artikelen, een groter bereik hebben, en denken we mee over onderwerpen die op dat moment populair zijn binnen jouw branche.

Image
Image

SEA (Search Engine Advertisement)

Deze betaalde manier van websitepromotie helpt (zeker in het begin) om onder de aandacht te komen bij jouw doelgroep. Onze specialisten hebben Google training gehad om ervoor te zorgen dat je advertentiecampagnes maximaal rendement behalen.

Slimme software voor leadgeneratie en onboarding
Technologie, Data & Inzicht

Uitgebreide marketing automation mogelijkheden voor MKB+. Meer dan 750 integraties met veel gebruikte apps.

Full-stack software voor marketing, sales en customer service. Meest geavanceerd en toonaangevend in de markt.

Uitgebreide marketing automation mogelijkheden voor MKB+. Meer dan 750 integraties met veel gebruikte apps.

Het krachtigste CRM systeem ter wereld.