Uitzendbureau Advizo

Advizo is niet zomaar een detacheringsbureau. Krap twee jaar geleden gestart en kort daarna al een succes te noemen. Hun unieke werkwijze biedt de jeugdzorgbranche alles wat het nodig heeft: goede gecertificeerde hulpverleners die voortdurende gecoached en bijgeschoold worden.

Om hun alsmaar groeiende bedrijf te kunnen bieden wat het nodig heeft, geloven eigenaren Wim en Pieter sterk in het concept; doe waar je goed in bent en besteedt de andere werkzaamheden uit aan anderen. Aan professionals die ook doen waar ze goed in zijn en waar ze verstand van hebben. Laat dat nou precies zijn waar Smyler ook voor staat. Door de kennis van de flexbranche kon Smyler de snelheid en het advies bieden wat Advizo zocht.

Wim: “Onze eerste opdracht aan Smyler was het maken van een commerciële presentatie. Ik kan zelf dagen gaan rommelen, maar dat is verloren tijd.” Smyler werd ingeschakeld en nog voordat de opdracht voor de presentatie was afgerond, lagen er al weer twee nieuwe opdrachten op tafel. Een andere presentatie en het vernieuwen van de website.

“Met onze nieuwe website gaan we gebruik maken van vacaturemarketing. De technologie die Smyler toepast met hun marketing automation platform is uniek in onze branche. Dat gaat ons zeker helpen om online goede kandidaten voor onze opdrachtgevers te vinden. Naar verwachting zal dit het begin zijn van een langdurige samenwerking. Smyler doet wat ze belooft en begrijpt wat ik nodig heb. Dat is prettig samenwerken, toch?”- aldus Wim Karels.

Deel dit verhaal