NVO-CD is een verkeers- en calamiteitendienst. De website van het bedrijf was toe aan vernieuwing. Via een gezamenlijke kennis kwam Dennis John, eigenaar van NVO-CD, in contact met Jaap en zo ontstond de opdracht van de vernieuwing van de website. “Vanaf de start van de samenwerking ben ik bij elke stap voorzien van advies. Fijn, want dat heeft mij geholpen met beslissingen nemen. Zelfs de fotografen die Smyler had ingehuurd om de foto’s te maken voor onze nieuwe website dachten mee en deden meer dan er werd gevraagd.

Het hele proces – van het idee tot de oplevering – heeft maar 2 maanden geduurd, super snel. Nadat de website was gemaakt, ontving ik direct een mail zodat ik mee kon kijken in de testomgeving. Alle aanpassingen die ik doorgaf, werden snel en goed doorgevoerd. Vaak zag ik direct al het resultaat van de aanpassingen!

Nadat de website met succes was opgeleverd, was ik in gesprek met Jaap over de werving van nieuwe medewerkers. Direct merkte Jaap op dat ze met hun vacaturemarketing mooie resultaten hebben bereikt bij diverse klanten. Nadat we samen het profiel en de regio van potentiële kandidaten in kaart hadden gebracht, is Smyler hiermee aan de slag gegaan. Het aantal sollicitanten was zo verbluffend dat we de campagne zelfs vroegtijdig stop hebben moeten zetten!”

“Tot nu toe is Smyler een van de meest efficiënte bedrijven waarmee ik heb mogen samenwerken!”

Deel dit verhaal