Paytra is een backoffice-dienstverlener, exclusief voor intermediairs. Platgeslagen bestaat hun dienstverlening uit het verlonen en factureren voor uitzendbureaus, recruitmentbureaus en werving- & selectiebureaus. Maar dat is wel heel platgeslagen en geeft onvoldoende beeld van de diepte van hun dienstverlening. Volgens klanten zit de echte toegevoegde waarde van Paytra in de manier waarop ze de backoffice voor hun klanten verzorgen. Klanten van Paytra krijgen veel vrijheid, er wordt snel op vragen gereageerd, meegedacht, vooruitgedacht. Klanten van Paytra omschrijven hen als externe collega’s. Paytra doet alles om ervoor te zorgen dat hun klanten succesvol zijn. Immers, het succes van de klanten is hun succes.

Volledige marketing

Voor deze backoffice-dienstverlener verzorgen wij de volledige marketing: meestal online, soms ook offline. Dit omvat onder andere websitebeheer, mailingcampagnes, social media, online (advertentie)campagnes en Adwords-beheer, maar ook event-organisatie en het vormgeven van whitepapers, offertes, en dergelijke. Door gezamenlijke kennis en kunde van flexmarketing, werken we toe naar geautomatiseerde marketing. Het uiteindelijke doel? Return On Marketing(ROM), een mooie term waarmee we duiden op het inzicht in de kosten voor marketing en de opbrengsten ervan. Waarbij natuurlijk de opbrengsten hoger worden dan de kosten.

Nieuwe resultaten bereiken

Lejona Bronk, verantwoordelijk voor de sales bij Paytra vertelt: “Door resultaten, toekomstplannen en ontwikkelingen te bespreken en aan te passen waar nodig, bereiken we nieuwe resultaten. Samen werken, samenwerken.”

Meer klantverhalen lezen? Lees hier de ervaring van Vreeken Voetzorg.

Deel dit verhaal