Vreeken Voetzorg is een bedrijf dat bestaat uit drie pijlers: podologie, pedicure en schoenmode. Ooit begonnen in een schuurtje als pedicurebedrijf, is er een professionaliseringsslag gemaakt en is het bedrijf uitgegroeid tot een voetverzorger in de brede zin van het woord, met zo’n 10 medewerkers. In het huidige pand aan de Plantageweg vind je hun pedicure- en podologiepraktijk en schoenwinkel. Ook wordt samengewerkt met fysiotherapeuten, orthopedie en een ostheopaat.

Vreeken Voetzorg streeft ernaar om de totaaloplosser te worden op het gebied van voet, – en houdingsklachten, steunzolen, pedicure, diverse therapieën, steunkousen, etc. Ook schoenmode is hier een onderdeel van.

Smyler helpt Vreeken Voetzorg om dit doel te verwezenlijken. Waarom Smyler? Anne-Sophie, winkelmanager bij Vreeken Voetzorg, vertelt: ‘We hebben de afgelopen jaren met diverse bureaus samengewerkt. Geen van allen wisten ze het juiste gevoel te raken. We hebben er veel tijd en geld in geïnvesteerd en uiteindelijk gaf het iedere keer erg veel frustratie. Via netwerken kwam Smyler op ons pad. Smyler biedt de mogelijkheid om er letterlijk naast te gaan zitten. Iedere week zitten we een dagdeel bij elkaar. We leren elkaar zo goed kennen en daardoor begrijpt Smyler ons DNA.’

‘Het geeft mij erg veel rust in het marketinggedeelte,’ vervolgt Anne Sophie. ‘Eerst rustte het allemaal op mijn schouders. Nu kan ik brainstormen en dat levert weer nieuwe ideeën op. Door een dagdeel bij Smyler te zitten, krijg ik veel meer input en kan ik mijn vragen direct kwijt.

Smyler helpt ons ook bij het opzetten van een webshop. Ook hierbij is het prettig dat de communicatielijnen heel kort zijn. Al met al zijn we bij Vreeken Voetzorg erg tevreden over de samenwerking met Smyler!’

Deel dit verhaal