Zo herken je Smylers

Bij Smyler werken we op basis van respect en vertrouwen. Daarom krijg je bij ons veel vrijheid. Door deze vrijheid ontstaat een cultuur van creativiteit en verantwoordelijkheid. En laat dat nou net de cultuur zijn die we willen voor ons bedrijf.

We veranderen continu. Dat vraagt flexibiliteit, maar biedt je ook kansen. Echte Smylers zijn:

 • Toegewijd

  Wij willen dat Smyler te boek staat als de beste flexmarketeer van Nederland. Dat betekent initiatief en verantwoordelijkheid nemen en constant de beste dienstverlening leveren aan onze klanten.

 • Open

  Op elke vraag hebben we een antwoord. Soms is dat antwoord: “Wij weten het niet”. Dan weet je dat alvast. We zijn niet bang om onze mening te geven, maar willen die van de ander ook horen. Dat is de openheid die we willen voor Smyler.

 • Smarti

  We houden ervan om ideeën uit te wisselen om die dan om te zetten in state-of-the-art-toepassingen. Na een dag werken gaan we niet moe, maar geïnspireerd naar huis.

 • Humoristisch

  Arrogantie wordt niet getolereerd. We nemen onszelf niet te serieus:)

 • Samen

  We weten dat we samen sterker zijn en dat elke bijdrage telt. We vertrouwen elkaar en onze partners. Wijsheid zit ‘m in het verzamelen van goede raadgevers om je heen.

 • Focus

  Smyler is een online marketingbureau, exclusief voor de flexbranche. Niets meer en niets minder. Elke dag onze relaties uit de flexbranche beter op de kaart zetten, daar gaan we voor!

Jaap

Doelgroepkenner

Henry

Automatische marketing-man

Jeroen

Klantsystemen- en webshopkenner

Peter

Intranetspecialist (Valo)

Tamara

Woord- en beeldmaker

Hettie

Creatieve content en film

Arga

Woord- en beeldmaker

Mariëlle

Woord- en beeldmaker

Samira

Copywriter

Kees

Technisch knutselaar en SEO-baas

Rowan

Technisch knutselaar en online adverteerder

Fenja

Manus-van-alles en trouble shooter

Gini

Voetveeg en schootwarmhouder

 

Inspiratie nodig?

We komen graag op bezoek. Of kom eens langs bij ons, dan praten we bij onder het genot van een lekkere bak koffie, thee of iets anders.

Maak een afspraak
Marketing inspiratie opdoen bij Smyler