Vacature Junior Online Marketeer, Alblasserdam, Parttime / Fulltime


 
 
 

Vacature junior online marketeer, wie zoeken wij?
Smyler is op zoek naar een junior online marketeer voor onze vacature in Alblasserdam. Als online marketeer ben je de hele dag bezig met websites en social media kanalen, en dat vind jij gaaf. Advertentiecampagnes opzetten en - nog belangrijker - verbeteren, behoort tot een van je belangrijkste werkzaamheden. Ook eenvoudige websiteaanpassingen zullen vaak voorkomen. Meten = weten, dus als online marketeer heb jij een sterk analytisch vermogen. Cijfers zijn het begin- en eindpunt van elke werkzaamheid. Heb je kennis van SEA/SEO en Wordpress? Dan werkt dat in je voordeel. Omdat je waarschijnlijk geen of weinig relevante werkervaring hebt, staat er een team van Technisch Specialisten voor je klaar die je vragen graag beantwoordt. Het enige wat zij van jou vragen, is een gezonde dosis nieuwsgierigheid en een proactieve werkhouding. Jij krijgt veel vrijheid en de ruimte om je te ontwikkelen.

Een dag als junior online marketeer bij Smyler
Zodra je je computer opstart, ga je direct naar Google Analytics. Hoe lopen de advertenties en website bezoeken? Is het conversiepercentage gestegen door de aanpassingen die je gisteren hebt doorgevoerd? Daarna ga je aan de slag om een nieuwe campagne uit te zetten via social media. Als je tijdelijk niet voldoende creativiteit hebt om er zelf een te verzinnen, trek je een Contentspecialist aan het haar. Vandaag gaat onze SEO eindbaas met je zitten om samen te kijken hoe je de teksten die het Contentteam heeft aangeleverd, zo goed mogelijk verwerkt in een website. Zo, nu kun je weer lekker zelf aan de slag. Je dag sluit je af door naar de bestaande campagnes te kijken die je hebt uitgezet via social media en waar nodig breng je daar verbeteringen aan.

Jouw toekomstige werkzaamheden:
 • Je analyseert bestaande marketingcampagnes en stelt verbeteringen voor;
 • Je plaatst teksten die het contentteam schrijft op social media en de website;
 • Plugins, updates en website-aanpassingen voer jij door in Wordpress;
 • Je ontwikkelt je eigen specialisme en ondersteunt je collega's hiermee;
 • Je werkt in nauwe samenwerking met de afdelingen Techniek en Content Creatie.
 • Wat vragen wij jou voor onze vacature online marketeer?
  Je hebt affectie met social media en SEA/SEO. Enige kennis op dat gebied werkt dat ook in je voordeel. Je bent in staat om zelfstandig aan de slag te gaan, vragen te stellen waar nodig en boven alles ben je analytisch. Cijfers spreken tot jou, jij weet wat je moet doen als resultaten tegenvallen.

  Wat bieden wij voor onze vacature online markeer?
  Naast dat je wordt beloond voor je inspanningen met een marktconform salaris, kom je in een omgeving te werken waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke groei. Trainingen en kennissessies zijn wekelijks aan de orde. Met behulp van een team aan Technisch Specialisten om je heen kun je je eigen specialisme ontwikkelen.

  Interesse?

  Word jij onze nieuwe junior online marketeer? Reageer vandaag nog en wij nemen gegarandeerd binnen 1 werkdag contact met je op!

  Maikel Neelen

  Bel Maikel