Een nieuwe website in een handomdraai

Wil jij echt online opvallen met je website? Profiteer van onze jarenlange online marketing expertise. Met een Smyler website scoor je hoger in Google (SEO) doordat wij als geen ander weten waar je op moet letten.

Voor het opzetten en onderhouden van een website heb je zelf geen technische kennis van html, css, php etc. nodig. We leveren een complete website waarbij jij alleen nog de inhoud hoeft aan te leveren. En hierin kunnen wij je ontzorgen.

 

Dit kun je van ons verwachten:

Goede vindbaarheid in Google

Geschikt voor elk apparaat

Geoptimaliseerd op snelheid

Geen technische kennis nodig

Onbeperkt pagina's maken

24/7 inzicht in je bezoekers

Image

Zelf je website bijhouden?

Al onze websites leveren wij met het website beheer systeem (CMS) WordPress. Op deze manier kun je zelf eenvoudig je website beheren. Daarnaast kun je met ons thema heel simpel zelf opmaak aanpassen of toevoegen aan je bestaande pagina’s.

We zijn uiteraard altijd bereikbaar om je ermee te helpen. Geen tijd en/of zin om dit te regelen? Wij ontzorgen je graag op dit gebied! Zo kun jij je focussen op je business.

 
 
Image

Scoor hoger in Google

Een website valt of staat volgens ons met een goede vindbaarheid in Google. Als ondernemer wil je natuurlijk niet bezig zijn met SEO of ander technisch geneuzel waar je kracht niet ligt.

Gelukkig hebben wij veel ervaring met online vindbaarheid en zijn we continu bezig met de nieuwste trends en technieken. Je website wordt opgeleverd met de nieuwste technieken. Zo scoor je automatisch goed in Google.

Wat voor type website zoek je?

Smyler begrijpt als geen ander dat een website afgestemd moet zijn op de branche waarin je actief bent. Zo hebben wij een aantal kant en klare website oplossingen voor diverse branches. Kies hieronder één van de branches om meer specifieke informatie te vinden. Op deze pagina’s kun je ook direct een demo aanvragen om het thema in praktijk te zien.


Website uitzendbureau

  • Vacature module
  • Eenvoudig zelf te beheren
Website uitzendbureau

Website vakantiehuis

  • Reserveringsmodule
  • Eenvoudig zelf te beheren
Naar website vakantiehuis

Website MKB bedrijf

  • Laat zien wat je doet
  • Eenvoudig zelf te beheren
Naar website MKB bedrijf

Wordt dit jouw website?

 

Wil jij de mogelijkheden van het Smyler thema met eigen ogen bekijken? We sturen je graag een link per mail. Vul hieronder je naam en e-mailadres in en je ontvangt direct toegang tot ons demo thema. 
 

Kunnen wij je helpen?

Heb je nog vragen? Of wil je liever even sparren met ons? Laat iets van je horen!

Contact opnemen